صفحه نخست » دوره های آموزشی » دوره های آموزشی ” فرایند تولید دیرگدازها و محل کاربرد آن در کلیه صنایع مصرف کننده”

دوره های آموزشی ” فرایند تولید دیرگدازها و محل کاربرد آن در کلیه صنایع مصرف کننده”

توضیحات دوره :

در راستای اجرای دوره های آموزشی تخصصی مرتبط با شغل، دوره آموزشی فرایند تولید دیرگدازها و محل کاربرد آن در صنایع مصرف کننده در قالب طرح مدیران مدرس توسط آقای مهندس بهزاد امین پور ( مدیر فروش و خدمات پس از فروش سابق و مشاور فروش و بازاریابی) برگزار گردید. از آنجایی که آموزشهای مربوط به صنعت دیرگداز خاص شرکتهای نسوزی و صنایع مصرف کننده آن می باشد، مرکز آموزش هرسال با توجه به استخدام نفرات جدید به ویژه در رده های کارشناسی به بالا این دوره ها را به صورت آموزش جدید و بازآموزی در تمامی رده ها برگزار می کند.

برای ثبت نام در دوره، بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

اطلاعات دوره

اطلاعات مدرس

آخرین دوره ها

Education-Courses-Heating-refractory-applications

دوره های آموزشی ” فرایند تولید دیرگدازها و محل کاربرد آن در کلیه صنایع مصرف کننده”

در راستای اجرای دوره های آموزشی تخصصی مرتبط با شغل، دوره آموزشی فرایند تولید دیرگدازها و محل کاربرد آن در صنایع مصرف کننده در قالب طرح مدیران مدرس برگزار گردید
Education-Courses-Health-experts-training

کارگاه آموزشی اصول بهسازی ارگونومی در محیط کار

کارگاه آموزشی اصول بهسازی ارگونومی در محیط کار به میزبانی شرکت فراورده های نسوز ایران در تاریخ ۹۸/۰۹/۲۴ با همکاری معاونت بهداشت و درمان آموزش پزشکی استان اصفهان و شبکه بهداشت درمان شهرستان مبارکه برگزار گردید
Education-Courses-Workshop-on-Strategic-Thinking

دوره آموزشی ” نگرش سیستمی در مدیریت استراتژیک

. این دوره در راستای اجرای دوره های مدیریتی و تقویت رفتار و تصمیم استراتژیک و اجرای خط مشی سیستم مدیریت استراتژیک سازمان توسط مرکز آموزش برنامه ریزی و اجرا گردید.
Education-Courses-Workshop-"Identifying-and-solving-problems"

کارگاه آموزشی “شناسایی و حل مسئله”

این کارگاه آموزشی در راستای اجرای دوره های مدیریتی و افزایش دانش و مهارت مدیران برای مساله یابی، حل مساله به روش علمی توسط مرکز آموزش برنامه ریزی و اجرا گردید.
Education-Courses-Employee-motivation-seminars

سمینار آموزشی ” انگیزش کارکنان” برای کلیه پرسنل

در تاریخ ۹۸/۴/۲۵ با هماهنگی مدیریت تولید و سایر مدیریت ها، سخنرانی با موضوع " خود انگیزشی کارکنان" توسط آقای دکتر علیان (روان شناس تخصصی حوزه سازمان) در محل سالن اجتماعات شرکت برای کلیه کارکنان برگزار گردید.