اخبار مرتبط

جلسه ارزیابی عملکرد 6 ماهه اول سال 1404 شرکت فرآورده‌های نسوز ایران برگزار شد
گامی محکم در جهت “رفع موانع تولید”؛ نشست مشترک مدیرعامل نسوز ایران با مقامات اجرایی و قضایی در سایت جمبزه
نمایشگاه معدن غرب در همدان؛ «نسوز ایران» پیشگام در رونق تولید و توسعه
همدلی مسئولان و صنعت؛ گامی بلند برای توسعه نهاوند و نسوز ایران
فرماندار نهاوند: کارخانه دولومیت از تعطیلی کامل خارج شد، اما نیازمند فعالیت حداکثری است
برگزاری دوره آموزشی “هوش هیجانی و ارتباطات مؤثر” در شرکت فرآورده‌های نسوز ایران
صفحه نخست » اخبار و رویدادها » تاصیکو به دنبال حل ریشه‌ای مشکلات نسوز ایران: بازدید مشاور مدیرعامل تاصیکو از نسوز ایران فصلی نو در سایه مدیرعامل جدید
6666666666

تاصیکو به دنبال حل ریشه‌ای مشکلات نسوز ایران: بازدید مشاور مدیرعامل تاصیکو از نسوز ایران فصلی نو در سایه مدیرعامل جدید

به گزارش روابط عمومی نسوز ایران؛ دکتر کیانی مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل هلدینگ تاصیکو، از شرکت نسوز ایران بازدید کرد.
در این بازدید ضمن دیدار و گفتگو با مدیرعامل جدید این مجموعه، «هیراد عباس‌زاده»، جلسه‌ای با حضور معاونین و مدیران شرکت برگزار شد.

این بازدید با هدف بررسی و پیشبرد اهداف کلان هلدینگ تاصیکو برای شرکت نسوز ایران صورت گرفت.

دکتر کیانی در این نشست، انتصاب هیراد عباس‌زاده به عنوان مدیرعامل جدید را نشانه‌ی آغاز فصلی تازه برای شرکت نسوز ایران دانست و ابراز امیدواری کرد که گام‌های قاطع ایشان، روند توسعه و تحول را تسریع بخشد.

دکتر کیانی با تقدیر از «توانمندی و تجربه» هیراد عباس‌زاده و «تسلط کامل ایشان بر مشکلات صنعت نسوز»، از برنامه «معقول و عملیاتی» مدیرعامل جدید استقبال کرد.

مشاور مدیرعامل تاصیکو تاکید کرد که هدف اصلی هلدینگ، «حل ریشه‌ای مسائل شرکت نسوز و خروج قاطع این مجموعه از بحران» است.

هیراد عباس‌زاده، مدیرعامل جدید نسوز ایران، در سخنانی با تاکید ویژه بر لزوم تغییر روند شرکت از زیان‌دهی به سوددهی، اظهار داشت: «با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود، تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا شرکت نسوز ایران را از این وضعیت خارج کرده و به سودآوری برسانیم.»
ایشان با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از تجربیات گذشته و ضرورت تسریع در فرآیند تصمیم‌گیری با تکیه بر خرد جمعی، از مدیران شرکت خواست تا با همفکری و استفاده از دانش و تجارب موجود، در جهت حل مشکلات و پیشبرد اهداف شرکت گام بردارند.
ایشان افزود: «هدف ما خروج از بحران، افزایش تولید و رضایت مشتری ، و تحویل به موقع سفارشات، بالابردن کیفیت محصول، و از همه مهم‌تر، تثبیت سوددهی شرکت در بلندمدت است.»

این دیدار و گفتگوها، گامی مهم در جهت تحقق این اهداف و تقویت جایگاه شرکت نسوز ایران در صنعت محسوب
می شود.